”Här är som en Oas tycker jag”

Möt en av våra nyaste tillskott. Malin kommer gärna hit och dricker sin kaffe och läser sin bok. Och superglada är vi för det.

Namn: Malin Andresson

Sysselsättning: Dokumentär filmare

Berätta om ett minne från Organic Bakery: varje lugn läs stund

Favorit godsak och varför: oj…måste tänka där. Croissant….jag tycker om dem helt enkelt. Jag är i Paris en del och era croissanter står sig bra.

Varför går du hit? Svårt och sätta ord. det är en känsla…känslan av att man är utomlands .Jag är lite av en  Kaffenörd…. Kanske är det det. Kaffet. Det här är som en Oas tycker jag. det är så med bra ställen, man kan inte sätta fingret på vad det är det är en härlig atmosfär bara.

Ngt annat du vill tilläga: Ni är en av dem bästa cafeérna i Malmö!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.