Juni månads konstnär

Vi går in i Juni månad och det har blivit dags för oss att presentera vår nästa konstnär. Vi tycker det är kul att kunna bjuda på så brett utbud som möjlig och här får ni nu träffa en konstnär som skapat stort intryck på oss. Här kommer lite info om henne:

Konstnär Susanne Mardell

2010 började hennes konstnärsresa med hennes första målning. Hon sökte efter ett lugn i all stress i vardagen och ville få ut sina tankar på Canvas. 2013 tog det fart på riktigt då efter en uppmaning av hennes man att börja måla. Han tog med henne till en konstnärsbutik och sa åt henne att välja 5 färger, 8 dukar och köra på. Samma kväll stod där 5 st målade tavlor i hallen och sedan dess har hon kontinuerligt målat och haft olika utställningar på sin konst.

Hennes färgval i tavlorna påverkas väldigt mycket av hennes känslor. Därav återspeglar tavlorna olika  sinnes stämningar. Så när du köper en tavla av Susanne så vet du att det finns mycket hjärta bakom.

Är du intresserad av Susannes konst så kan du se mer utav den på hennes instagram: sutte.art eller facebook sida: Sutte Art. Mobil nr 0704972099

Just nu så har Susanne en utställning på gång på Österlen under sommaren och vi är oerhört tacksamma över att få ha några av hennes tavlor hos oss.

Så är du intresserad! Tveka inte att kolla in fler av hennes tavlor.

 

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.